Bedrijfsprofiel

Energie Invest is een onafhankelijk en professioneel ingenieursbureau. Het bestaat uit een flexibel team van bouwkundig ingenieurs en professionele fotografen. Dit team werkt dagelijks aan uiteenlopende vastgoedprojecten; met passie en grote precisie worden objectgegevens en foto’s vastgelegd in overzichtelijke rapportages en kwalitatief hoogstaande presentaties.

In de loop der jaren is de dienstverlening uitgebreid met nieuwe producten, zoals videopresentaties, 3D-presentaties, 360° fotografie, hoogtefotografie en meer. Nieuwe presentatietechnieken worden continu onderzocht en bij geschiktheid in de productportfolio opgenomen.

Kenmerkend voor Energie Invest

  • Ervaren en energiek team specialisten
  • Professionele en snelle uitvoering
  • Werkniveau HBO of Universitair
  • Korte lijnen en horizontale bedrijfsstructuur
  • Eén aanspreekpunt per project
  • Scherpe tarieven
  • Korte doorlooptijden
  • Hoogwaardige kwaliteit eindproducten

Het team en kantoor

Het team van Energie Invest bestaat uit gemotiveerde professionals met een brede kennis en een goede kijk op het vak. Al onze specialisten hebben een HBO- of universitaire opleiding en beschikken over een ruime hoeveelheid praktijkervaring. Individuele kwaliteiten en interesses van medewerkers worden optimaal benut; opdrachtgevers zien dit terug in de kwaliteit van het eindproduct.

Bent u benieuwd naar de gezichten en het kantoor van Energie Invest, verken het kantoor met onze medewerkers door middel van het onderstaande 3D model.

Opdrachtgevers door heel Nederland

Energie Invest is inmiddels een gevestigde naam in bedrijfs-onroerend goed. Veel makelaars, vastgoedbeheerders, adviesbureaus en projectontwikkelaars maken gebruik van onze diensten. Door voortdurende  kennisuitwisseling met deze opdrachtgevers, kan er snel worden ingespeeld op behoeften vanuit de markt. Daarnaast houden wij altijd rekening met de individuele wensen van onze cliënten.

Samenwerkingspartners

Energie Invest werkt samen met gerenommeerde partners zoals:

Energie Invest
Vereniging De Vierkante Meter